4 Portioner
Rawmesan, topping med smak av parmesan
• 1,5 dl Rawpower cashewnötter
• 4 msk Renée Voltaire näringsjäst
• 1 tsk salt
• 1 krm peppar
Mixa alla ingredienser. Förvara i kylskåp och avnjut till pastarätter, grytor eller sallad.
Ingredienser:
• Ca 400 g valfri pastasort
• 2 msk olivolja
• ½ färsk chili, finhackad
• 3 vitlöksklyftor, pressade
• 2 små zucchinis, tunt skivad
• 2 dl havregrädde
• 15 färska salviablad
• 1 citron, finrivet skal och citronsaft
• 1 dl Saltå Kvarn solroskärnor, rostade
- Salt och peppar
Gör så här:
Koka upp pastavatten med salt i och lägg i pastan. Koka al dente.
Hetta upp olivolja i stekpanna medan du kokar pastan. Tillsätt chili, vitlök och zucchini. Fräs ett par minuter. Tillsätt havregrädde, salvia, citronsaft och ½ dl rawmesan. Låt puttra ett par minuter på svag värme medan du rör om. Lägg i den färdigkokta pastan och blanda runt. Toppa med citronskal, solroskärnor, salvia och rawmesan. Salta och peppra.