Gör så här:
Mixa ingredienserna till bottenlagret till en smulig smet. Tryck ut i botten av en mindre form med löstagbar kant, ca 18 cm i diameter. Ställ åt sidan. Mixa ingredienserna till
fyllningen till en slät smet. Häll hälften av fyllningen i en separat kanna och ställ åt sidan.
Det som är kvar färgas jämnt grönt genom att mixa i spirulina och gurkmeja.
Häll lite av spirulinafyllningen på mitten av bottenlagret. Häll sedan lite av den ljusare
fyllningen i mitten av spirulinafyllningen.
Upprepa med varannan färg tills fyllningarna är slut. Slå lätt med fingret på formens kant för att jämna ut fyllningen. Använd skaftet på en sked och rör lätt runt några gånger i fyllningen för att skapa ett fint mönster.
Låt kakan stå i frysen minst 6 timmar. Ta bort kanten på formen vid servering.
TIPS! Spara överbliven kaka i frysen.