Imponera på gästerna med en härlig julmocktail med ingefära, kombucha, rosmarin och tranbärsjuice.
5 min
2
Enkelt
Ingredienser
Gör så här
2 cm färsk riven ingefära
16 blad färsk rosmarin
1 flaska Pureness Kombucha Ingefära/citron 400 ml
1 flaska Rabenhorst Tranbärsjuice 750 ml
2 apelsinskivor
frysta lingon eller tranbär
kvistar av rosmarin
vatten
isform
- Lägg i lingon eller tranbär i en tom isform. Stick ner rosmarinkvistar och häll på vatten. Frys till kuber.
- Finriv ingefäran. Lägg ingefäran och rosmarinbladen i en mortel och mosa. Fördela i två i glas.
- Häll upp kombucha till hälften av glasen och fyll sedan upp med tranbärsjuice tills ungefär 3⁄4 av glasen är fyllda.
- Blanda väl och toppa med den piffade isbiten och en skiva apelsin.
Handla produkter från receptet
Se tillgänglighet i butik