Hälsoguiden

5 min

2

Enkelt

Ingredienser

Gör så här

2 cm färsk riven ingefära

16 blad färsk rosmarin

1 flaska Pureness Kombucha Ingefära/citron 400 ml

1 flaska Rabenhorst Tranbärsjuice 750 ml

2 apelsinskivor


frysta lingon eller tranbär

kvistar av rosmarin

vatten

isform

  1. Lägg i lingon eller tranbär i en tom isform. Stick ner rosmarinkvistar och häll på vatten. Frys till kuber. 
  2. Finriv ingefäran. Lägg ingefäran och rosmarinbladen i en mortel och mosa. Fördela i två i glas. 
  3. Häll upp kombucha till hälften av glasen och fyll sedan upp med tranbärsjuice tills ungefär 3⁄4 av glasen är fyllda. 
  4. Blanda väl och toppa med den piffade isbiten och en skiva apelsin.

Handla produkter från receptet

Se tillgänglighet i butik