Jordgubbs-cheesecake overnight Oats
En frukost som smakar som dessert – men är fullproppad med
näring!
2 h
1
Medium
Ingredienser
Gör så här
- 1 dl lättkokt havregryn
- 1 msk Collagen Gold
- 1,5 dl valfri mjölk
- 1 msk lönnsirap
- 3 dl mosade färska jordgubbar
- 1–2 krossade digestivekex
Topping:
- 2 msk färskost
- 1 msk grekisk yoghurt
- 1 tsk vaniljextrakt
- 1 tsk lönnsirap
- Blanda havregryn, Collagen Gold, mjölk och lönnsirap i en burk med lock. Rör om och ställ i kylen i minst 2 timmar.
- Mixa ingredienserna till toppingen med en stavmixer och ställ i kylen.
- När havreblandningen har satt sig, tillsätt de krossade digestivekexen och de mosade jordgubbarna. Toppa med cheesecakekrämen och låt stå över natten.
- Njut med krossade digestivekex på toppen!
Handla produkter från receptet
Se tillgänglighet i butik